purplerocketgo Opublikowano 31 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2020 Cześć wszystkim, mam problem i nie potrafię znaleźć odpowiedzi, mianowicie kupiłem monitor Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor - 34 cale i 144 Hz (opisywany szerzej niedawno na PurePC). Moje pytanie jak go podpiąć do komputera (moja karta: MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC 8GB GDDR6) aby uzyskać 4k w 144 Hz?? Z tego co wyszukałem monitor nie wspiera DCS więc kabel DP (dobrej jakości) uzyska max 120 Hz. Monitor ma port HDMI w standardzie 2.0 - więc kabel HDMI w tej wersji również nie uzyska maksymalnej wartości (max 100 Hz). Tutaj moje pytanie, czy można podłączyć np. dwa kable DP z mojej karty? Czy trzeb coś zmieniać w ustawieniach? a może po prostu o czymś nie wiem? Z góry dzięki za pomoc :) Dariusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
purplerocketgo Opublikowano 31 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2020 Chyba znalazłem odpowiedź na kanale ziemniaka ? od 8:03 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 14 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2020 Podziel się wrażeniami. Warty swojej ceny czy raczej tak sobie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...