azyl Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 szukałem tematów ale nie znalazlem odpowiedzi na moje pytanie : Czy firewall zeczywiscie pomaga w ochronie komputera czy bardziej go spowalnai ? Nie chodzi mi tutaj o jakies specjalistyczne firewall'e ale o jego drmowa wersje czyli zone alarm slyszalem gdzies ze duzo zabezpieczen tego programu mozna altwo ominac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 kekeke... na pewno mniej niz bez niego.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobyszcze Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 z bezpłatnych polecam Kerio Personal Firewall - on za mocno nie obciaża kompa - a jeszcze nie zawiódł... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 zgadzam sie - poprownie skonfigurowane kerio to powazna przesszkoda w drodze do twojego kompa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 ee tam spowalnia bez przesady gdyby spowalnial to by nikt ich nie stosowal... do domowych zeczy polecam zone alarma tylko teraz to nie wiem bo chyba ma jakiegos spy czy inne ustrojstwo. tiny jest podobno dobry, prawda jest taka, ze im mniej znany tym lepszy ;] ja osobiscie na linuxe polegam jeszcze włamu nie miałem =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 ja polecam norton personal firewall Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 ta do domu idealny: nacisnij ctrl+alt+del i zobacz ile ramu zzera ;[ obawiasz sie włamu Mitnica? ukradnie Ci pare mp3yek ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 dokldanie - norton jest zasobozerny, zone dla mnie slabo konfigurowalny - albo poprostu jego konfig do mnie nei przemawia :) tiny to jakis remake kerio :) generalnie po sprawdzeni wszystkich wymienionych tutaj konfigow wiem juz ze zostaje przy kerio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr34m3r Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 sygate personal firewall Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...