co..coo..coś tam Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Dzień dobry, Ostatnio mam problem ze swoim windowsem, a konkretniej z włączanie niektórych aplikacji. Problem wygląda tak, że chcę włączyć google chrome albo firefoxa, komputer chwilę pracuję i nic się nie dzieję. Wszystko działa nib normalnie ale niektórych aplikacji nie da się włączyć (tylko reset załatwia sprawę). Po sprawdzeniu menadżera zadań, pokazuje mi, że różne aplikacje są włączone po 4-5 razy. Robiłem scan antywirusem comodo i malwarebytes, nic mi nie wykryło. Mam jeszcze jeden dziwny problem. W sumie to bardziej ciekawostka dla mnie, bo już chwilę mam z nim do czynienia. Podczas włączania się systemu, w momencie w którym powinien pojawić się napis "zapraszam", wyskakuje okno cmd i zaraz znika, po czym wszystko idzie już swoją drogą. Mam z tym problem od dobrych 3 lat. W moim pc podczas tego czasu zdążyłem wymienić już wszystkie części, poza dyskiem. System był parę razy przeinstalowywany, czasem czysta instalacja, czasem tylko partycja z systemem. Problem nigdy nie znikał. Z góry dziękuję za odpowiedzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_LynX_ Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2020 23 minuty temu, co..coo..coś tam napisał: System był parę razy przeinstalowywany, czasem czysta instalacja, czasem tylko partycja z systemem. Problem nigdy nie znikał. Może z obrazem jest coś nie tak, weź inny i zrób czystą instalację Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
co..coo..coś tam Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2020 47 minut temu, _LynX_ napisał: Może z obrazem jest coś nie tak, weź inny i zrób czystą instalację System za każdym razem pobieram z internetu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiG29 Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Miałem to samo na laptopie 3 dni temu z chromem i watsupem. Pomogło przywracanie systemu sprzed paru miesięcy. Prawdopodobnie wina aktualizacji windowsa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
co..coo..coś tam Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Pobrałem spy hunter 5 wykrył mi parę wirusów i póki co wszystko działa ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_LynX_ Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2020 17 minut temu, co..coo..coś tam napisał: Pobrałem spy hunter Weź to wywal to jest rogueware czyli znajduje niby wirusy ale chce kasy żeby je usunąć a sam jest wirusem bo zostawia pełno śmieci w systemie XD Zainstaluj legitnego Malwarebytes i nim skanuj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...