Fraag Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Mam problem z ta karta a konkretniej ze sterownikami do niej, otoz pojawia mi sie ''poglos'' w glosnikach (nie ustawialem takiego efektu). Kiedy zrobie reinstall sterow wszystko jest dobrze przez ok tydzien i potem znowu cos takiego. Wie ktos dlaczego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zari Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Nie wiem dlaczego ale mam propozycje: Zainstaluje sobie stery kX (ruskie ale kosmicznie zrobione - i przez wielu profesjonalistów chwalone). Ja milem kilka problemów z livewarem a teraz mi sb smiga na tych kX'ach i jest wszystko ładnie pięknie. Polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Ja używam Liveware (instaluję tylko drivery, Surround Mixer, Diagnostic i AudioHQ) ze względu na lepszą kompatybilność z grami i od 6 miesięcy (reinstall po zmianie HDD) nie mam żadnych problemów. http://pl.europe.creative.com/support/driv...ula.asp?id=1972 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 ok thx, sproboje jeszcze z tymi sterami... :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...