shakur_45 Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 Jak w temacie Master Cooler DP5-6I31C-A1 ?? Dobry chociaz wart 48 czy za ta kase mozna cos lepszego do amd ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 Ja go mam. Na procku co poniżej(866) mam około 42C. A na standardzie(700) 38 C. W tych upałach. Cooler jest dosyć głośny więc ja zmieniłem mu wiatrak na stary od zasilacza. Nie ma problemu z jego montarzem bo na radiatorze jest taki plastikowy stelaż. Ogólnie nie mam do niego zastrzeżeń, pracuje na nim od około roku. Wtedy zapłaciłem za niego 55zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 Athlon XP 1900+, Pentium III 1.2 GHz; 60x60x13mm; 5400 rpm; 38 dB; rekomendacja AMD to bylo w opisie tego wentyla, ale sadzac po twoich temperaturach to sie chyab nie nadaje do tamtych prockow ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 ale sadzac po twoich temperaturach to sie chyab nie nadaje do tamtych prockow ;]- pamiętaj, że UfoK zmienił na nim wentylator :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 faktycznie a tamten ma przeciez 5400 obr. ;] tylko szkodaa ze nie napisal na jaki ale pewnie cos kolo 3000 tys Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 Ten co był zamontowany standardowo to miał naprawde 6300Rpm i był nie do zniesienia. A nowy wiatrak to 80x80x25 wykręcony ze starego zasilacza AT. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 38db to fakycznie, halas nie do zniesienia ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 Hehe, no to przytocze wam troche info z mojego zeszytu od techniki : 30dB - Biblioteka, kapiący kran ; 40dB - Tereny podmiejskie, jadalnia, lodówka ; No to na tyle, wedlug mnie to niezbyt glosno chyba ze moja pani od techniki klamie :twisted: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red46 Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 Mój wentylator ma około 50dB i jakoś żyje. :? Ale nie długo zwariuje w tym hałasie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Sh4bel=- Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 To co ja mam powiedziec. Mam DELTE ~7500RPM . Jezu wyrobic sie nieda. Musze wytlumic obudowe. A narazie gram w sluchawkach :D :D :D Ehh wiem to niejest smieszne :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...