Skocz do zawartości
PoGo

Gdzie ten sprzet ? :o

Rekomendowane odpowiedzi

Zamowilem kompa 3 tyg.(P4 2.4HT, IC7, radek9700 Herc, 2x256Hyper-X i obudowa Chieftec) temu w jednym z Poznańskich sklepow nalezacych do sieci Bestcom. Czekam pierwszy tydzien i slysze ze sa klopoty z IC7 i Chiefteciem, Kingstonow tez nie ma, koles mowi ze codziennie dzwoni do hurtowni, przez nastepne 2 tyg znowu nic dzis z nim gadalem i mowi ze nadal sa klopoty z IC7 :[ What the fuck sie dzieje ??? Puste polki jak za komuny :evil: wqrzyc sie mozna

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ODPOWIEDAM NA TWOJE PYTANIE ( GDZIE TEN SPRZET?) :

OTÓŻ SPRZĘTU NIE MA JESZCZE U CIEBIE!!!!!

czy taka odpowiedz cie zadawala?

AAAAaa wiec juz kumam , ty to poprostu napisales by sie pochwaalic tak?!? Bo jak nie to cie zupelnie nie rozumiem... tzn o jaką odpowiedz cie chodzi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie przejmuj się wiem co czujesz. Sam miałem problemy ze swojm kompem. Dokladnie z płytą główną i grafiką (pierwotnie miał to być R9500Pro). Łącznie 3tygodnie czekałem na wssytko, w końcu się wkurzyłem i płytę odziwo znalazłem u siebie na wiosce (kompa składałem w Rzeszowie), a Radka zamówiłe w siriusie R9700. Znam ten ból ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ODPOWIEDAM NA TWOJE PYTANIE ( GDZIE TEN SPRZET?) :

OTÓŻ SPRZĘTU NIE MA JESZCZE U CIEBIE!!!!!

czy taka odpowiedz cie zadawala?

AAAAaa wiec juz kumam , ty to poprostu napisales by sie pochwaalic tak?!? Bo jak nie to cie zupelnie nie rozumiem... tzn o jaką odpowiedz cie chodzi?

Ten Gość to już chyba 6 topic napisał o tym że ma mieć taki sprzęt :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cierpliwość to cnota,a na przyszłoś masz nauczkę nie kupuj u ...........

shakur_45

pewnie jakis dzieciak co to mysli, ze jakies nie wiadomo co bedzie mial ) pewnie jest jeszcze na etapie gier komputerowych  jak to powiedzial gosciu z serwisu rowerowego jak bylem u niego 

a czym by były nasze komputery gdyby nie te gry przeciez do obsługi

Teleskopu Kosmicznego Hubble'a wystarcza stara 386 więc gdyby nie gry to gdzie by były nasze wspaniałe szybkie zabaweczki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teleskopu Kosmicznego Hubble'a wystarcza stara 386 więc gdyby nie gry to gdzie by były nasze wspaniałe szybkie zabaweczki :)

Mylisz się o ile wiem :wink: Ze trzy lata temu wymienili na 486 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja znam wiekszy bol :D na stronce www.proline.com.pl jebnali sie w cenie i wtedy o ile pamietam Athlon 2500+ byl w cenie 2200+ czy jakos tak wiem ze kosztowal wtedy ok 400zl zamiast 550zl roznica byla 150zl i to bylo nie tak dawno, oczywiscie zamowilem :D ale po 2 dniach zadzwonili i powiedzieli ze towaru nie ma i czy chcialbym cos innego zamowic :D, oczywiscie po tym telefonie po krotkim czasie zmienili cene na stronce, a ja juz czulem ze go mam i takie rozczarowanie :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mylisz się o ile wiem :wink: Ze trzy lata temu wymienili na 486 :)

to była modyfikacja mi chodziło o pokazanie na jakich słabych w/g dzisiejszych procków moga działać takie urządzenia :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niektorzy ludzie mnie rozsmieszaja :)

Jakby ktos niezauwazyl, poprzednie topici to byly typowe pytania sprzetowe, poniewaz przez dlugi czas nie interesowalem sie w sumie hardware'em i bym popelnil pare ladnych bledow skladajac cfg. Za to jestem wdzieczny. A co do textu typu - koles sie chwali...blablabla...to kazdy mierzy swoja miara.

Chcialem tylko wiedziec czy to jest normalne, ten czas oczekiwania, czy moze mam zmeinic dostawce sprzetu. Pozatym nie weim czy jest sie czym chwalic tak naprawde, z tego co widzialem na forum calkiem duza grupka ludu ma pozadne kompy.

A mnie juz <span style="color:red;">[ciach!]</span>lec bierze od tego czekania.

PS (specjalnie dla shakura :P )

Jesli chodzi o gry to gram praktycznie w jedna - Q3, na reszte nie mam czasu, zrestza gry teraz sa bardzo meirne. Ludzie chyba z nudow graja, biedaczyska. Tak czy siak czekam na dwie Doom3 i HL2.

Z tego co widac to wiekszosc ludzi na forum ( i to duza wiekszosc) gra w gry. Po co komu nowa karta graficzna co roku? Po co zmieniac proca? jak nie do gier? - Nie mowie tu o bardzo zadkich przypadkach profesionalnych grafikow komputerowych, choc tacy pewnie siedza na quadro ; )))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak amerykanie lecieli na ksiezyc to mieli na pokladzie komputer klasy 186 a jak ladowali to im sie przegrzal i musieli ladowac "ręcznie" ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"]Na poziomie gier komputerowych - lol. Znaczy ze jak gram w gry to jestem dzieciak ?

Wlasnie to jest smieszne :] co niektore sa dozolone od 18 la t :D

Gry komputerowe to hobby i moim zdaniem wiek nie ma tu zadnego znaczenia. Komus sie znudzilo albo czasu nie ma to potem mowi ze wyrusl, bzdura. Ja nie gram za duzo po pierwsze - z braku czasu, po drugi - malo jaka gra mnie wciaga ostatnimi czasy. Ale znam ludzi co napierdalaja we wszystko co sie nawinie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak amerykanie lecieli na ksiezyc to mieli na pokladzie komputer klasy 186 a jak ladowali to im sie przegrzal i musieli ladowac "ręcznie" ;)

więc zawinił czynnik chłodzący więc jak ktos to już powiedział przedemną

''i nie będziesz chłodził sprzetu swego byle <span style="color:red;">[ciach!]</span>em""

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamowilem kompa 3 tyg.(P4 2.4HT, IC7, radek9700 Herc, 2x256Hyper-X i obudowa Chieftec) temu w jednym z Poznańskich sklepow nalezacych do sieci Bestcom. Czekam pierwszy tydzien i slysze ze sa klopoty z IC7 i Chiefteciem, Kingstonow tez nie ma, koles mowi ze codziennie dzwoni do hurtowni, przez nastepne 2 tyg znowu nic dzis z nim gadalem i mowi ze nadal sa klopoty z IC7 :[ What the fuck sie dzieje ??? Puste polki jak za komuny   :evil:  wqrzyc sie mozna

Nie rozumiem ciebie ja na twoim miejscu zmieniłbym sklep już po tygodniu :evil: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w jednym z Poznańskich sklepow nalezacych do sieci Bestcom

Człowieku w jakim świecie Ty żyjesz?

Czy nie wiesz, że w Poznaniu największą renomę mają 3-4 firmy wśród których nie ma Bestcomu?

Jak chciałeś kupić dobry sprzęt i tanio to trzeba było się udać do Komputronika, Rainbow-PC albo do Pulsara. No jest jeszcze CK Znak.

A jest teraz nowy sklep na Wildzie co się zwie Proline - ceny mają bardzo niskie a i dostępność towarów całkiem niezła.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SPECJALNIE DLA POGO :P

to z grami to bardziej taka anegdota byla :) nie potepiam ludzi, ktorzy graja 8O sam od czasu do czasu pogrywam sobie oczywiscie jesli jest cos ciekawego, w grach nie ma nic zlego :wink: niektorzy ludzie zle mnie zrozumieli to byl cytat pewnego goscia "etap gier komputerowych" esh :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to z grami to bardziej taka anegdota byla :) nie potepiam ludzi, ktorzy graja  8O sam od czasu do czasu pogrywam sobie oczywiscie jesli jest cos ciekawego, w grach nie ma nic zlego  :wink: niektorzy ludzie zle mnie zrozumieli to byl cytat pewnego goscia "etap gier komputerowych" esh :)

Dobra, dobra... ale text i tak byl dla mnie glopkowaty :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy nie wiesz, że w Poznaniu największą renomę mają 3-4 firmy wśród których nie ma Bestcomu?

Jak chciałeś kupić dobry sprzęt i tanio to trzeba było się udać do Komputronika, Rainbow-PC albo do Pulsara. No jest jeszcze CK Znak.

A jest teraz nowy sklep na Wildzie co się zwie Proline - ceny mają bardzo niskie a i dostępność towarów całkiem niezła.

Ja wszystkim polecam Komputronik - mają sklep internetowy, towar zawsze jest na drugi dzień, ale ja zawsze kupuje w centrali (Poznań ul Reglowa 9), lub ewentualnie w Bestcomie ale tesz w centrali ich (Strzeszyńska 29).

SeyBee - CK Znak ma drożej niz komputronik bo się zaopatruja w komputroniku (ostatnio jak byłem w centrali komputronika to stał bus oznakowany CK Znak i ładowali towar na niego )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to z grami to bardziej taka anegdota byla :) nie potepiam ludzi, ktorzy graja  8O sam od czasu do czasu pogrywam sobie oczywiscie jesli jest cos ciekawego, w grach nie ma nic zlego  :wink: niektorzy ludzie zle mnie zrozumieli to byl cytat pewnego goscia "etap gier komputerowych" esh :)

dla mnie caly ten topic jest glupkowaty ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wszystkim polecam Komputronik - mają sklep internetowy, towar zawsze jest na drugi dzień, ale ja zawsze kupuje w centrali (Poznań ul Reglowa 9), lub ewentualnie w Bestcomie ale tesz w centrali ich (Strzeszyńska 29).

SeyBee - CK Znak ma drożej niz komputronik bo się zaopatruja w komputroniku (ostatnio jak byłem w centrali komputronika to stał bus oznakowany CK Znak i ładowali towar na niego )

co ty gadasz ckznak jest o wiele tanszy porownaj cennik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dla mnie caly ten topic jest glupkowaty ;)

No wiec sie wczules w niego :D

Po prostu chcialem wiedziec czy olac ten caly Bestcom i zmienic miejsce zamowienia ale widze ze nia ma sensu. Bede tlyko jeszcze dlzuej pewnie czekal.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chcialem tylko wiedziec czy to jest normalne, ten czas oczekiwania, czy moze mam zmeinic dostawce sprzetu. Pozatym nie weim czy jest sie czym chwalic tak naprawde, z tego co widzialem na forum calkiem duza grupka ludu ma pozadne kompy.  

A mnie juz <font color="#FF0000">[ciach!]</font> bierze od tego czekania.

Moje zdanie:

3 tygodnie czekania to jest długo, jak składam cos dla kogos to mi wystarczyło 3-4 dni począwszy od propozycji zestawu a koncząc na przywiezieniu do domu klienta. Ja bym zrezygnował bo to już świadczy o solidności firmy, a co będzie jak coś ci się zepsuje?

A z innej strony:

Niektóre hurtownie maja wiele rzeczy w cennikach a towaru tak naprawde nie ma i dlatego trzeba czekac, lub towar jest bardzo chodliwy i dlatego niema.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...