kelcior Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2020 (edytowane) Dysk muszę kupić w Avansie budżet to +- 300 zł. Na szybko wybrałem te ciekawsze mam nadzieję że czegoś nie przegapiłem. Różnice w cenie są raczej pomijalne. SANDISK Plus 480GB (chyba jako jedyny na kościach MLC z tej listy) SAMSUNG 860 EVO 500GB (kusi 5 lat gwarancji) ADATA SU800 512GB Crucial MX500 500GB Edit: Jednak z tym MLC w SanDiskach to chyba loteria, teraz doczytalem ze te nowe sa juz wylacznie na TLC. (?) Edytowane 10 Sierpnia 2020 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Każdy jest na TLC, tyle że obecne TLC 3D a pierwsze TLC 2D to niebo i ziemia.Z tych modeli to albo samsung albo crucial, zależy który będzie tańszy Wysłane z mojego POT-LX1 przy użyciu Tapatalka 1 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...