koo-ba Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2020 (edytowane) Cześć, Poszukuje nowego komputera. Pomyślałem, że dobrym rozwiązaniem będzie kupno Ultrabooka bo: - poszukuje laptopa do 14 cali - zależy mi by jak najdłużej trzymał na baterii - chcę żeby był stosunkowo lekki i cienki - głównie będę na nim przeglądał internet i pracował w pakiecie office. - w gierki grał raczej nie będę bo od tego mam kosole (chyba, że Heroes 3 ? ) Co polecicie patrząc na takie wymagania i budżet? Będę wdzięczny za pomoc ? Kuba Edytowane 11 Sierpnia 2020 przez koo-ba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stever Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2020 ASUS VivoBook S14 M433IA R5-4500U/8GB/512/W10 Matryca FULL HD EWV, aluminiowa obudowa, lekki mobilny, wydajny procesor 6 rdzeniowy przy tym niezła grafika zintegrowana spokojnie pograsz w Herosy, podświetlana klawiatura. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...