Qube-pl Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 YO ALL.Sprawa jest troszke dziwna.Zakupiłem niedawno GF4 ti 4400 Creative 128mb 3.6ns.+zalman.Niewiem dlaczego ale jak gram na Colina 3 to po pewnym czasie ....restart kompa: :( 8O .Sprawa dotyczy tylko tej gry!!Karta chodzi na ustawieniach rdzeń 300 Mhz pamięć 600.Temperatura procka 55 w stresie na dzień dzisiejszy w KrK(33 celcjusza tem otoczenia uff...).Przedtem miałem Gf3 Ti 450 GAINWARD GS i wszystko było oki.Dlatego też wykluczam reszte bo śmigało jak tralala.Macie może jakieś pomysły??Z góry dziękuje za info :lol: PS.Mój konfig to:1700xp@2000 256 ddr GAVAX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bic Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 a zmieniakles szybkosc pamieci ? Jak podkrecasz kompa przez FSB to zmienia sie takze nieznacznie standart AGP. Moze to przez to. I sprobuj zmienic CAS na 2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 a mnoze cos z driverami??? robiles reuinstall ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek^ Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 A może coś z zasilaczem? Może ta nowa karta pobiera więcej proądu i zasilacz nie wytrzymuje i następuje spadek napięcia. Nie znam się za bardzo na tym ale może warto pójść też w tą stronę i sprawdzić to. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 sprawdz na początku zasilke a jak bendzie to samo to moze cos ze sprzentem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...