Skocz do zawartości
MorawskA

Jak odzyskać dane z karty Micro SD?

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć.

Sprawa tyczy się karty 500 Gb z Nintendo Switch. Moje dziecko zrobiło rzecz niemożliwą, a mianowicie jakimś cudem usunęło WSZYSTKIE dane z tejże karty. Został tylko jeden folder o nazwie "Nintendo". Na tej karcie było mnóstwo gier, jakieś tam przeróbki Nintendo Cube, PSP i inne takie. W tej chwili działają tylko oryginalne gry z kartridży, a cała reszta innych gier i zapisów poszła się...

Za poradami z YT próbowałam odzyskać te dane za pomocą niby darmowego programu "Recuva". Program skanował tę kartę pół dnia, niby pliki zostały odzyskane i na koniec zażądał zapłaty 60$. No i może i bym zapłaciła, tylko że odzyskanych plików było milionpińcet, a ja ich przecież nie wsadzę do folderów i nie uporządkuję tak, jak to było przed awarią.

Stąd moja prośba, czy ktoś wie, jak można przywrócić te pliki, żeby były uporządkowane tak, jak wcześniej? Wiecie co mam na myśli - żeby były foldery i inne pliki w takiej samej formie, jak przed awarią?

Program może być płatny, byleby przywrócił poprzedni stan rzeczy.

Pozdrawiam, Aga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi