MorawskA Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Cześć. Sprawa tyczy się karty 500 Gb z Nintendo Switch. Moje dziecko zrobiło rzecz niemożliwą, a mianowicie jakimś cudem usunęło WSZYSTKIE dane z tejże karty. Został tylko jeden folder o nazwie "Nintendo". Na tej karcie było mnóstwo gier, jakieś tam przeróbki Nintendo Cube, PSP i inne takie. W tej chwili działają tylko oryginalne gry z kartridży, a cała reszta innych gier i zapisów poszła się... Za poradami z YT próbowałam odzyskać te dane za pomocą niby darmowego programu "Recuva". Program skanował tę kartę pół dnia, niby pliki zostały odzyskane i na koniec zażądał zapłaty 60$. No i może i bym zapłaciła, tylko że odzyskanych plików było milionpińcet, a ja ich przecież nie wsadzę do folderów i nie uporządkuję tak, jak to było przed awarią. Stąd moja prośba, czy ktoś wie, jak można przywrócić te pliki, żeby były uporządkowane tak, jak wcześniej? Wiecie co mam na myśli - żeby były foldery i inne pliki w takiej samej formie, jak przed awarią? Program może być płatny, byleby przywrócił poprzedni stan rzeczy. Pozdrawiam, Aga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_LynX_ Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Zobacz photorec czesto lepiej działa i jest bezpłatnyWysłane z mojego LG-H930 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Photorec najlepiej sobie radzi ze zdjęciami , z innym rodzajami danych to już średnio choć można spróbować . Możesz też spróbować Undelede 360 lub Ontrack EasyRecovery . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MorawskA Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Dziękuję za odpowiedzi. Zanim sprawdzę, to czy odzysk danych z karty będzie posegregowany w folderach? Ktoś korzystał z tych programów i wie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Photorec jak odzyska to zrobi to bez oryginalnych nazw , program też potworzy własne foldery . Nie wiem czy jakikolwiek posegreguje foldery tak jak były oryginalnie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...