Kylar Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Jak w temacie, poszukuję fotela biurowego lub gamingowego (nie wiem czym się w praktyce różnią) do 300zł, jeżeli byłoby coś naprawdę warte swojej ceny to do 500zł mógłbym dać, ale jednak wolałbym się zmieścić w 300. Wzrostu mam 193cm, waga 105kg, zastosowanie do gier i do pracy. Nie miałem nigdy porządnego fotela także nie mam innych wymagań, jestem otwarty na propozycje. (Widziałem, że są podobne tematy, ale zazwyczaj z wyższym budżetem albo już niezbyt aktywne) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firedash Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2020 (edytowane) Cytat Nie miałem nigdy porządnego fotela No i nadal nie będziesz miał w tym budżecie niestety, do 500 może coś już znajdziesz fajnego. To co poradzę, to nie pchaj się w żaden gamingowy fotel, bo w tej cenie masz gwarancję, że to będzie całkowita lipa. Ewentualnie może zainteresuj się Markusem z IKEA, wiem że każdy poleca ten model jak pojawia się temat budżetowego krzesła biurowego. Cena niestety 500 zł. Edytowane 18 Sierpnia 2020 przez Firedash Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firedash Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2020 @Kylar https://www.pepper.pl/promocje/krzeslo-markus-skorzane-ikea-gdansk-291016 Może akurat jesteś z okolic Gdańska. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kylar Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Dzięki za odpowiedzi, rzeczywiście na tego Markusa już nie raz się natknąłem na forach, chyba rzeczywiście dołoże do tych 500zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2020 (edytowane) A jakaś dobry używany? Na allegro trafiają się fajne używki krzeseł(foteli) Pofim(Raya, Playa), jakość takiego używanego pewno lepsza niż nowych "gejmingowych". Jakbyś miał coś na miejscu np. warto sprawdzić. Edytowane 20 Sierpnia 2020 przez B@nita Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_LynX_ Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2020 (edytowane) Właśnie miałem polecać Markusa bo siedzę na nim od 2 lat tylko nie bierz skóry lepiej materiałowy wybrać bo jest przyjemniejszy Edytowane 20 Sierpnia 2020 przez _LynX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ananas Opublikowano 2 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2020 Jeśli chodzi o 500, to w xkomie mają na promce teraz ze skóry ekologicznej: https://www.x-kom.pl/p/486852-fotel-gamingowy-silver-monkey-smg-400-czarno-czerwony.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...