wfmsiekierka Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zupełnie się na tym nie znam,a więc w skrócie opiszę sytuację,a raczej to co mnie zastanawia.Zainstalowałem ww. program aby sklonować windows na dysk zewnętrzny. Dysk ma 2TB pojemność i chce przerzucić na niego gry. I zastanawia mnie czy jest jakaś różnica pomiędzy przerzucaniem plików z grami przy użyciu tego programu a tradycyjną metodą jaką oferuje komputer,czyli po prostu z dysku D na dysk H(pod tą literą jest dysk zewnętrzny). Sorry jeżeli mało wyraźnie zadałem pytanie, ale jak napisałem zupełnie się na tym nie znam. Wysłane z mojego Redmi Note 8 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2020 W większości przypadków nie ma różnicy . Większość plików da się przekopiować - zarówno pliki z partycji systemowej jak i pliki znajdujące się na innej partycji ( przykładowo partycja D lub E przeznaczona tylko pod gry lub katalog GRY na partycji D: ). Co innego klonowanie systemu - tutaj najlepiej użyć programów jak ww. czy Acronis TE albo Clonezilla . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wfmsiekierka Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2020 17 godzin temu, reyden napisał: W większości przypadków nie ma różnicy . Większość plików da się przekopiować - zarówno pliki z partycji systemowej jak i pliki znajdujące się na innej partycji ( przykładowo partycja D lub E przeznaczona tylko pod gry lub katalog GRY na partycji D: ). Co innego klonowanie systemu - tutaj najlepiej użyć programów jak ww. czy Acronis TE albo Clonezilla . Dziękuję, odpowiedź wyjaśniającą zadane pytanie ✌️ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...