Haterowski Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Witam, w tym tygodniu zamierzam zamówić swój nowy zestaw lecz mam jeden mały dylemat z miejsce w obudowie. Obudowa to Corsair iCue 220T TG Black RGB podana długość karty graficznej to max 300mm, a Gigabyte GeForce RTX 2070 Super GAMING OC 3X 8G ma długość 286,5 mm. Nie wiem czy karta wejdzie mi w obudowę razem z wiatrakami na przodzie, bo chłodnice od procesora mam zamiar zamontować na górze obudowy. Ma ktoś może podobna konfiguracje, ewentualnie jakaś inna obudowę mógłby ktoś polecić z przewiewnym przodem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Powinna wejść . Zakładam że te 30 cm to miejsce wygospodarowane tylko na kartę bez żadnych przeszkód w postaci dysków czy wentylatorów które tą przestrzeń mogą zmniejszyć . Buda ma długość 39,5 cm , zostaje 9,5 cm wolnej przestrzeni poza przestrzenią dla karty . 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haterowski Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Tak samo myślałem, ale wolałem się jednak upewnić ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...