Deimo Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 No więc mam kumpla i nie wiem jak mu pomóc, po pierwsze ma win98 i mu kursor znikł - wogóle go nie ma !!! Przy starcie systemu, po załadowaniu, po prostu go niema !? Próbowaliśmy kilka myszek i na żadnej nie widać kursora. Odinstalowałem myszke i ponowna jej "instalka", i tak z kilkoma NIC ! Pamiętam, że była jakaś komenda pod win98, która wł. i wył. myszke, jak ktoś ją zna to proszę napiszcie... Lub jeżeli macie jakieś pomysły jak przywrócić kursor, bez ponownej instalki win98 to piszcie... PLZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Moze wypnij myszke - wlacz komputer bez Pozniej podepnij z powrotem i wlacz kompa hmmmm moze pomoze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deimo Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Dzięki i za to... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 jesli to logitech to zainstaluj mouseware'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Hehehe, mialem podobnie. Wydaje mi sie ze znam przyczyne, natomiast nie znam rozwiazania, tzn przyczyna jest taka ze Winda jest tak inteligenta iz czasami instaluje niewlasciwy sterownik pozniej nie potrafi juz go usunac. Ja bym zrobil czyszczenie na probe (z bezradnosci chyba) CMOSa lub powrot do ustawien fabrycznych, czasami Windows po zmianach ustawien madrzeje :-) Aha jesli masz w trybie awaryjnym kursor, to na 100% masz to samo co u mnie, czyli zainstalowal sie inny sterownik i nie chce odinstalowac (ponowne instalacje nic nie daja bo Win i tak korzysta dalej z tego samego sterownika) Jesli w trybie awaryjnym nie masz kursora to juz nie wina sterow lecz sprzetu Tak wiec to jest podstawowe pytanie czy w trybie awaryjnym masz kursor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koz@k Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Pamiętam, że była jakaś komenda pod win98, która wł. i wył. myszke, jak ktoś ją zna to proszę napiszcie...pod dosem byla to: mouse com ale nie wiem czy ci sie to przyda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...