benek Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 ... :? Na tej stronce coś za ładnie mu ta dziura wyszła jak na rzeźbienie pilniczkiem w blasze, w dodatku nie umocowanej (może była bardzo sztywna?)... Ciekawe czemu nie pokazali na zbliżeniach???da sie w ten sposob wywalic ladne otworki - wlasnie w grubej blasze - mi sie kiedys udalo 3 na 4 zrobic "idealnie" - niestety przy 4 ostatnim sie spieszylem i troche nie trzyma fasonu - elipsa ale niewielka - okolo 1.5 mm za duzo "wypilnikowanego" z 1 strony aha buda to statrutki EUROCASE MD606A - gruba blacha - jak probowalem to samo robic w Codegenie to myslalem ze blacha sie rozleci, a ze sie "troche" powyginala (w Codegenie oczywiscie) to inna sprawa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avw Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 aha buda to statrutki EUROCASE MD606A - gruba blacha - jak probowalem to samo robic w Codegenie to myslalem ze blacha sie rozleci, a ze sie "troche" powyginala (w Codegenie oczywiscie) to inna sprawa :PHo... Niezłe klocki robią Czesi, aż sie proszą żeby im wentylator na górnej ściance - nad procesorem - dołożyć. Ale grubość blachy nie jest rekordowa... :roll: Szkoda jej "pod pilnik". Jest jakiś dystrybutor w Polsce??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 7 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2003 Ho... Niezłe klocki robią Czesi, aż sie proszą żeby im wentylator na górnej ściance - nad procesorem - dołożyć. Ale grubość blachy nie jest rekordowa... :roll: Szkoda jej "pod pilnik". Jest jakiś dystrybutor w Polsce??? ad 1 u mnie wlsnie tak jest (wlasciwie bylo bo obecnie mam inna bude) - 2 wentyle (wyciag) nad prockiem, - 1 wentyl (nawiew) z boku na wyskosci PCI/AGP, - 1 wentyl (nawiew) z przodu - zasilacz poza obudowa ad 2 co do dystrybutora nie wiem bo ta buda ma tyle co chipset BX Intela (ponad 4 lata) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...