maciorek Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Zapomniałem kodu pin i przy włączaniu telefonu prosi o kod pin i zawsze pamiętałem i nie było mnie w domu i zapomniałem kod pin i jak za free odblokować w sony xperia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Kod pin do blokady telefonu czy kod pin do karty sim ? Bo to 2 różne rzeczy - kiedyś blokadę można było zdjąć z poziomu menadżera urządzeń google , teraz już tak się nie da . Jak sobie nie przypomnisz pinu to pozostaje reset do ustawień fabrycznych , choć i tak może nie zadziałać na 100% - przynajmniej na nowszych telefonach z w miarę nowym OS ( przynajmniej od wersji 6 ) . W drugim przypadku - znajdź dokumenty od karty i ten kawałek plastiku z którego karta została wyjęta, tam będzie pin ( oraz PUK i PIN/PUK2 ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CAMRE Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Chetnie posledze temat, az sam jestem ciekaw czy jest jakas szansa na odblokowanie ? I wgl czy factory reset przejdzie jesli byl zalogowany do jakiegos konta google na fonie? ;o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...