madxball Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Witam! Ostatnio rzucil mi sie w oczy skladak od Apollo, BLOODMASTER AMD Ryzen 5 3600/16GB RAM/GTX1660 6GB/480GB SSD + 2000GB HDD w cenie 3750 Cena zestawu i wybrane komponenty wygladaja w porzadku, na stronie zapewniaja ze plyta glowa to Gigabyte B450, a zasilacz od silentiumPC, stad moje zainteresowanie. Czy ktos mial doswiadczenie z sklepem Apollo z Rzeszowa? Polecacie/odradzacie? Jakie sa wasze odczucia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_LynX_ Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Sam sklep jest w porządku sam tam kupowałem trochę Ps. Przestań powielać ten sam temat Wysłane z mojego LG-H930 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madxball Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Prosba do administratora o usuniecie powielonego tematu, to nie bylo specjalnie Rozuniem ze kupowales podzespoly lub peryferia, byly jakies problemy z dostawa albo gwarancja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_LynX_ Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Nie żadnych problemów nie miałem składałem tam pcty w okolicach 2005rWysłane z mojego LG-H930 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stever Opublikowano 1 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2020 Jaki posiadasz budżet na komputer. Gotowce nie są za dobrym rozwiązaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madxball Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2020 Do 4k, co nalezalby zmienic w takim zestawie zeby byl dobrynlm rozwiązaniem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackops73 Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2020 Tak na szybko złożyłem bardzo podobny zestaw na X-Kom i o dziwo dla osoby która po prostu szuka komputera i nie jest obeznana w temacie, to bardzo spoko cena. Natomiast aby osiągnąć taką kwotę zastosowali ram o taktowaniu 3000mhz i gorszy ssd. Ja zmieniłem dysk ssd i ramy na 3600mhz aby uzyskać większą wydajność. I cena to 3752 zł, czyli o 4zł drożej niż na ich stronie a zastosowany dysk NVMe samsunga i ramy 3600mhz. Nie mniej jednak uważam, że cena wydajność jest na odpowiednim poziomie. Ty będziesz zadowolony, a sklep zarobi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiG29 Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2020 Patrzę i widzę, że ten zestaw jest po kosztach, słaba płyta, najbardziej budżetowe ssdeki typu adata su600, goodram cx300, kingston, czy ewentualnie crucial bx - który to od biedy mógłby jeszcze być. Ale teraz lepiej już nie iść w ssd na sata. Zasilacz nie ma nawet bronza. Zestaw za 3600 z ppc jest pod każdym względem lepszy: https://www.purepc.pl/jaki-komputer-kupic-zestawy-komputerowe-na-wrzesien-2020?page=0,7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stever Opublikowano 7 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2020 (edytowane) Zestaw do 4k bez systemu? Większość sklepów posiada montaż zestawu. Alternatywa na platformie intel https://www.x-kom.pl/lista/hgp6g63el Pamięć RAM DDR4 G.SKILL 16GB (2x8GB) 3200MHz CL16 Ripjaws V Black Chłodzenie procesora SilentiumPC Fera 3 120mm Zasilacz do komputera SilentiumPC Supremo M2 550W 80 Plus Gold Dysk SSD Kingston 500GB M.2 PCIe NVMe A2000 Karta graficzna AMD Sapphire Radeon RX 5600 XT PULSE 6GB GDDR6 Obudowa do komputera SilentiumPC Regnum RG6V TG Pure Black Płyta główna Socket 1200 ASRock B460 Phantom Gaming 4 Procesory Intel Core i5 Intel Core i5-10400F Ewentualnie AMD https://www.x-kom.pl/lista/s85zbgzkk Pamięć RAM DDR4 G.SKILL 16GB (2x8GB) 3200MHz CL16 Ripjaws V Black Chłodzenie procesora SilentiumPC Fera 3 120mm Zasilacz do komputera SilentiumPC Supremo M2 550W 80 Plus Gold] Płyta główna Socket AM4 ASRock B450 Pro4 Procesor AMD Ryzen 5 AMD Ryzen 5 3600 Dysk SSD Kingston 500GB M.2 PCIe NVMe A2000 Karta graficzna AMD Sapphire Radeon RX 5600 XT PULSE 6GB GDDR6 Obudowa do komputera SilentiumPC Regnum RG6V TG Pure Black Edytowane 7 Września 2020 przez Stever Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madxball Opublikowano 9 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2020 Dzieki, faktycznie w tej cenie mozna zlozyc duzo ciekawszy zestaw Jeszcze raz dzieki wielkie za wszystkie odpowiedzi i propozycje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...