Asphi Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Cześć, mam internet 10/1mb od Netii na liniach Orange. Nie mam szans na nic lepszego. Internet działa dobrze, ping mam w okolicach 40ms, ale wystarczy, iż na drugim komputerze odpalony zostanie np youtube i ping skacze mi na pare sekund do 300. Router to D1500. Czy mogę coś z tym zrobić? Np zainstalować coś na drugim komputerze by ping tak nie skakał? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CAMRE Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Troszke za slaby internet, ewentualnie zmiana na 360p na drugim kompie w yt moze cos pomoc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zabuza Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Da się poprawić Qosem i priorytetami ale nie na tym routerze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asphi Opublikowano 1 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2020 17 godzin temu, Zabuza napisał: Da się poprawić Qosem i priorytetami ale nie na tym routerze :D Mam jeszcze Wag160N Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orlontko Opublikowano 1 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2020 Tak jak @Zabuza powiedział, nie ten sprzęt. Trzeba dokupić porządny router(nie musi byc drogi do takiego neta) na którym da sie zrobić Qos + te co masz ustawić w tryb bridge. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...