Kil Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 dysponuje got 2000 zl i mysle o jakims aparaciku co myslicie o NIKON COOLPIX 4500 lub CANON A 70 doradzcie pomozcie i co tylko wola z gory wilkie dzienx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Słyszałem że ten canon jest naprawdę dobry w kat 3 mpix ja kupiłem tydzień temu sony dcs- p52 i tez jest spoko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 A może coś używanego? np http://www.allegro.pl/show_item.php?item=14868285 mam ten aparat i jest super :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart23 Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 nie znam tych aparatów ale patrząc na parametry przemawiają za nikonem. jaśniejszy obiektyw przede wszystkim. nikon2.6 canon 2.8 no i nik 3.87 million a canon 3.14 million makro nikon 2cm canon 5cm. na pewno wolałbym któregoś z nich niż np olimpa c 4000 przeglaałeś? http://www.dpreview.com/ może tam znajdziesz odpowiedź ja mam sony s85 4mpix. i jest super.b.dobry jasny obiektyw carl zeiss 2.0;już ich nie produkują.ale można jeszcze spotkać na allegro.też tam kupowałem.kosztował 2400 teraz pewnie dużo taniej.ttlko karty pamięci dosyć drogie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart23 Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 jeśli starczy ci 3mpix to jest jeszcze sony s75.klon s85 tylko 3 a nie 4mpix.napewno lepszy niż wszystie nowe sony z 3mpix. tekiego jasnego obiektywu żaden nie ma a to podstawa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Biorać CANONa pewnie byś sie nei rozczarował. Kumpel ma jeszcze A40 i jest z niego bardzo zadowolony, jedyne co mu nie pasujje zbytnio to ZOOM - mogł by być lepszy :) Ma wymienić i własnie na tego CANONA A 70, choc ni emam pewnosci :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...