konrad573 Opublikowano 3 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2020 (edytowane) Witam wychodzą już rtx 3xxx. Ja bym chciał sprawić sobie laptopa. Chciałbym się dowiedzieć czy mobilne karty też są zapowiadane że niedługo się pojawią? Mogę czekać b. długo ale mam dość. Mniej więcej pomógł mi by ktoś określić kiedy wychodzą lapki z rtx 3xxx ?. Edytowane 3 Września 2020 przez konrad573 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roar.RAR Opublikowano 3 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2020 nic nie wiadomo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 3 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2020 Na razie cisza na temat mobilnej wersji Ampere , możliwe że pojawi się pod koniec roku albo po nowym roku . Wcześniej to różnie z tym było - Mobilne Maxwelle pojawiły się gdzieś miesiąc po desktopowych wersjach , przy Pascalach to było już niemal 3 m-ce , mobilne wersje Turingów pojawiły się jeszcze później - premiera RTX2080 dla stacjonarek to to koniec września 2018 , z początkiem stycznia 2019 debiutowała wersja dla laptopów . Oczywiście mowa o normalnych wersjach laptopowych , wersje Max-Q mogą wyjść jeszcze później - w przypadku Pascali to nawet rok dzieliło wyjście wersji Max-Q od zwykłych wersji laptopowych . 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad573 Opublikowano 3 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2020 (edytowane) Budżet to będzie myśle że 16tyś+. Mam nadzieję że się uda na tą rtx 3080 w mobilną jak wyjdą. Szkoda że nie tak szybko :(. Edytowane 3 Września 2020 przez konrad573 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saper11 Opublikowano 7 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2020 Spodziewaj się tych kart pod koniec pierwszego kwartału przyszłego roku 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stever Opublikowano 9 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2020 Jeszcze nie zadebiutowały dobrze, to mobilne raczej bym tak szybko nie oczekiwał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...