pawelekmal Opublikowano 3 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2020 Cześć, chcę kupić jak najmniejszą obudowę ATX. Od roku komputer jest złożony na pająka i w końcu chciałbym wsadzić do obudowy. Szukam nowej obudowy (klasycznej, bez bajerów), która zajmie jak najmniej miejsca na podłodze (jak coś to wyższa niż szersza/głębsza). Musi pomieścić płytę MSI Tomahawk B450 MAX z grafiką gtx 2060 (nie wystaje poza mobo) + 2 SSD, ale mogę je upchać jakoś luzem. Może być bez miejsca na dvdrom. Najmniejsza jaką znalazłem to Silentium Armis AR1. Czy znacie coś jeszcze mniejszego, co pomieści moje podzespoły? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackops73 Opublikowano 3 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2020 (edytowane) RIOTORO CR1080 Ciężko dostać w Polsce Cooler Master HAF XB EVO (Zależy co masz namyśli przez "Najmniejsza". Jeśli wysokosć, to ta.) Cooler Master MCW-L3B3-KANN (Wygląda dosyć ciekawie, jednak wydaje mi się, że może się wszystko gotować w niej tak jak w obudowie wyżej) Sam kiedyś myślałem nad taką obudową. Jednak odpuściłem sobie i wziąłem "Cooler Master MasterBox Q300l" Plus płyta główna mini itx (Żałuje, że nie wziąłem microATX, ale w okazyjnej cenie miałem do kupna mini z390 od MSI ? ) Edytowane 3 Września 2020 przez blackops73 Dopiska Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...