reyden Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 u mnie na domyslnym configu mam ok 2100 3dmarków po OC grafy ( GPU : 175@200 , mem : 160@180 ) :arrow: ok. 2300 [ ale w Q]I[ po dwóch partiach w singlu komp się posypał , pamiątki chyba nie wytrzymują temp. ( toshiby , nie wiem jakie ns mają ) co dziwne karta z taktowaniem GPU i mem wygląda na zwykłą GF2MX , natomiast ma 128 bitową szyne pamięcii ( GF2MX ma 64-bit ) , karta to Palit deytona CPU nie kręcony ( przy FSB 100@107 juz ma problemy , ale chodzi ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Dobra to powiedzcie mi czemu mam na moim konfigu ino 2500pkt? Jakiś trefny mx400 czy co?!?!?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 To ja mam lepszy cyrk z moim GF2mx400, mianowicie na pudełku jest wygląd karty ale bez TV-out , ja mam ,ale nie to mnie boli !! Na pudełku jest napisane że zegary karty wynoszą 175/166 ale jak dam w systemie restore defaults usawień karty to mam zegary na 200/334 niewiem czy tak miałem wcześniej bo kiedyś nie rajcowało mnie podciąganie kompa!! Niewiem czy ufać pudełku czy nie :roll: Faktem jest że ostatnio biosa wgrywałem i może on przestawił zegary, sam niewiem co o tym myśleć :roll: !! Obecnie jade na zegarach cpu210 mem.360! :twisted: Pamięci karty to Vigour 6ns!! Jak ktosik ma identyko karte jak ja to prosze o jakisik konkrety link ze specyfikacjami oraz na ile siek ta karta kręci!! Z góry thx! Włodi słaby winik spowodowany jest ( widze w opisie) że masz 128ramu troszki mało, sam napisałeś ża masz chyba słabą karte to też może byc przyczyna :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 ja tam bez oc mam 4518 markow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 No to mi sie trafił chyba jakiś niewyzyty egzemplaż :evil: , zobaczymy jak bedzie chodził z pamiatkami... :wink: , ale pewnie tak samo :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 Hmmm! Niedowiesz siek jak nie sprawdzisz! Mam lepszy pomysł pożycz od kogoś ram ile tylko ma i pójdz z nim do ciebie i potetujcie wtedy zobaczysz czy jakaś różnica w 3dmarku jest :wink: Powodzenia Czy mI ktoś wyjasni jak jest z tym pudełkiem!!! ..pozdro..:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spoxxx Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 hmm po 2 mxie jakich ty wynikow sie spodziewales ?? heh :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TraFicK Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 Ja na tym co nizej jakies ponad 8k w 3dmarq 2001 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spoxxx Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 malo wsumei ale procek tu jest waskim gardlem niestety u ciebie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 hmm po 2 mxie jakich ty wynikow sie spodziewales ?? heh No dobrze ale inni mają koło 3k bez kręcenia.... :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 u mnie na domyslnym configu mam ok 2100 3dmarków po OC grafy ( GPU : 175@200 , mem : 160@180 ) :arrow: ok. 2300 [ ale w Q]I[ po dwóch partiach w singlu komp się posypał , pamiątki chyba nie wytrzymują temp. ( toshiby , nie wiem jakie ns mają ) co dziwne karta z taktowaniem GPU i mem wygląda na zwykłą GF2MX , natomiast ma 128 bitową szyne pamięcii ( GF2MX ma 64-bit ) , karta to Palit deytona CPU nie kręcony ( przy FSB 100@107 juz ma problemy , ale chodzi ) bueee kurde to ja na to uwagi nie zwróciłem sprawdziłem w aida32 i wyswietla faktycznie 128BIt a na 2 karcie też MX400 jest 64 bit. u mnie ustawienia w defo to NA STAŁE takie sie ustawiają same czyli taakie mam domyślnie w biosie karty GPU 199mhz a memory 180. jak dam na gpu 202 to artefakty jak 183 na mem to kropki co jest karta faktycznie podkrecana ?? czy ktoś mnie w wała robi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 Bez O/C mialem 8406... Z O/C - 9017... Oba wyniki na Catalyst 3.8 w WinXP Pro SP1... Innych Catalystow ani Omeg nie mialem czasu testowac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 u mnie na domyslnym configu mam ok 2100 3dmarków po OC grafy ( GPU : 175@200 , mem : 160@180 ) :arrow: ok. 2300 [ ale w Q]I[ po dwóch partiach w singlu komp się posypał , pamiątki chyba nie wytrzymują temp. ( toshiby , nie wiem jakie ns mają ) co dziwne karta z taktowaniem GPU i mem wygląda na zwykłą GF2MX , natomiast ma 128 bitową szyne pamięcii ( GF2MX ma 64-bit ) , karta to Palit deytona CPU nie kręcony ( przy FSB 100@107 juz ma problemy , ale chodzi ) bueee kurde to ja na to uwagi nie zwróciłem sprawdziłem w aida32 i wyswietla faktycznie 128BIt a na 2 karcie też MX400 jest 64 bit. u mnie ustawienia w defo to NA STAŁE takie sie ustawiają same czyli taakie mam domyślnie w biosie karty GPU 199mhz a memory 180. jak dam na gpu 202 to artefakty jak 183 na mem to kropki co jest karta faktycznie podkrecana ?? czy ktoś mnie w wała robi.A mnie kto zrobił w konia w takim razie: Na pudełku 175/166, a w systemie 200/334??? :roll: Wizjonerek luknij na mojego wcześniejszego posta i poradz cosik jeśli jesteś w stanie?? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...