ParDez Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2020 Mam duży problem. Zaraz po instalacji chciałem zainstalować sterowniki w Windows 7, ponieważ system takowych wbudowanych tych podstawowych nie ma. Mowa płyta H310 także wiadomo. No i pojawił się problem jak je zainstalować z płytki bo netu też nie ma. Karta Wi-fi wymaga sterowników i koło się zamyka. Wiadomo, że aby wszystko działało sterowniki do płyty głównej chipsetu być muszą. Napęd DVD podłączam specjalnym adapterem sata do usb i właśni tu jest problem. Może jest ktoś mądrzejszy ode mnie i coś doradzi. Wiem, że mógłby połączyć się z siecią prze kabel ethernetowy, ale to rozwiązanie jest dla mnie bardzo kłopotliwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roar.RAR Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2020 podłączyć napęd standardowym rozwiązaniem sata-sata, albo pozamieniaj porty usb... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysio Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2020 Trzeba było wrzucić sterowniki na pendrive, a nie męczyć się z czytnikami płyt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_LynX_ Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2020 Jeżeli nie masz innego komputera pod ręką to zostaje pobrać telefonem sterowniki WiFi zgrać je i potem już z poziomu pc dociągać co potrzebne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...