Pawsoon Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2020 Ma ktoś informacje kiedy nowe envy będzie dostępne w Polsce? Pisałem tydzień temu do polskiego oddziału hp maila i nie dostałem odpowiedzi. Kupiłbym z niemieckiego amazona, ale klawiatura de :/. Szukam laptopa na studia, może ktoś coś poleci w okolicach ~3500pln? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stever Opublikowano 9 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2020 1) Kwota przeznaczona na zakup: 2) Rozmiar matrycy (+ewentualnie wymagana rozdzielczość): 3) Główne zastosowanie (np. gry, inne multimedia, praca biurowa, konkretny program itp.) 4) Wymagania specjalne (np. matowa matryca.): 5) Osobiste preferencje: 6) System operacyjny (laptop z systemem bądź bez niego) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawsoon Opublikowano 9 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2020 3500-3800pln 13-15 cali, 1080p programy biurowe, hobbystycznie programowanie matryca z dobrym pokryciem barw, 60Hz wystarczy ergonomia, mobilność, dobrej jakości konstrukcja, bez dedyka, proc w okolicach 4300u-4500u z windowsem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saper11 Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2020 Rozglądałeś się może za tym HP? Fajny, smukły laptop na 10. generacji Intela. Lekki więc nie będzie problemu z wygodnym przenoszeniem. Wykończenie z materiału imitującym drewno można pokochać albo znienawidzić. Teraz z Kodem "studia" cena spadnie na 3599 zł https://www.x-kom.pl/p/568682-notebook-laptop-133-hp-envy-13-i5-1035g1-8gb-512-win10-black.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amonT Opublikowano 17 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2020 13 x360 na ryzenie śmiało mogę polecić, 15 ma u nas kiepski ekran Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...