MianeX Opublikowano 11 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2020 Siemka , Potrzebuje fotel do mieszkania na studia, Jaki kupić do 600-700zl ? Mam na oku: 1. Ikea Markus 2. Ikea JÄRVFJÄLLET 3. SPC Gear SR300f v2 4. SPC Gear EG450 5. Silver Monkey SMG 700 (599zl w promce jest teraz) Pomozcie Proszę ? (Dajcie jakies moze swoje propozycje) #fotele #fotel #fotelbiurowy #fotel #pomocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 11 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2020 6 godzin temu, MianeX napisał: Siemka , Potrzebuje fotel do mieszkania na studia, Jaki kupić do 600-700zl ? Mam na oku: 1. Ikea Markus 2. Ikea JÄRVFJÄLLET 3. SPC Gear SR300f v2 4. SPC Gear EG450 5. Silver Monkey SMG 700 (599zl w promce jest teraz) Pomozcie Proszę ? (Dajcie jakies moze swoje propozycje) #fotele #fotel #fotelbiurowy #fotel #pomocy Wyszukiwarka sie kłania, jest masa tematów o takich fotelach. Wszelkie spc i monkeye to gajmingowe śmiecie więc nie idż tą drogą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roar.RAR Opublikowano 11 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2020 Ja mam właśnie tego SPC Gear SR300f v2 od świąt i jestem zadowolony. Wiele razy siedziałem po kilka godzin na tym fotelu i nigdy nie było problemu z bolącymi plerami. No i na plus jak dla mnie opcja leżanki, z której bardzo często korzystam jak jakiś serial oglądam. Tyle, że ja za niego dałem 500 coś zł i to była na prawdę fajna cena i szczerze nie wiem czy wydałbym za niego 7 stów. Silvermankeje też są całkiem wygodne i one często są na promkach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...