elpresspl Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Ogladal ktos juz?? Bo ja wlasnie dzisiaj dostalem go i bede ogladal :) Jak ogladne to napisze czy warto :) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 No to warto czy nie? ;] Bo nie wiem czy jechać do qmpla po to ;] Ale skoro tam gra Bruce Willis to na bank dobry film ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 bruce brucem ale gra równiez monica belluci (mniam) - a film niezły Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Czyli warto po niego jechać? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 ja widziałem :) film wypasony , spox efekty , no i monica belucci :) mniam film godny polecenia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 hyh, wlasnie skonczylem ogladac 2 filmy (od 6 rano ogladam): pierwszy z willisem (unbreakable) a drugi z monica (malena) - a teraz okazja zeby ich w duecie razem zobaczyc, heh; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 ja widziałem :) film wypasony , spox efekty , no i monica belucci :) mniam film godny polecenia :) efekty, ja tam żadnych specjalnych efektów nie widziałem zabardzo, ale film był bardzo fajny, tylko troche smutny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Ogladal ktos juz?? Bo ja wlasnie dzisiaj dostalem go i bede ogladal :) Jak ogladne to napisze czy warto :) Pozdro To chyba jak dotąd najlepszy z jego filmów. Trzyma klimat, niezłe krajobrazy, Belluci. Naprawdę warto obejrzeć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpresspl Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Ogladnalem. Film wypasiasty, no i Monica Belucci :). Polecam :) :) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 hyh, wlasnie skonczylem ogladac 2 filmy (od 6 rano ogladam): pierwszy z willisem (unbreakable) a drugi z monica (malena) - a teraz okazja zeby ich w duecie razem zobaczyc, heh; i jak ci sie podobal unbreakable ?? moim zdaniem strasznie glupi. :D poczatek dalo sie obejzec ale gdzies tak od polowy poprostu masakra zero akcji praktycznie wogule niebylo dialogow, niewiem jak pozniej bo nieobejzalem go do konca :twisted: wiec nie<span style="color:red;">[ciach!]</span>lcie ze kazdy film z willisem musi byc dobry :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kant Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Nie wiem skąd w Was tyle zachwytu nad tym filmem. Kolejne "dzieło" propagandowe sławiące imię amerykańskiego oręża, naciągana fabuła, mocno oklepane chwyty (wzruszanie widza "na siłę"...) w scenariuszu. A sceny walk widziałem już lepiej zrealizowane... Dla mnie najwyżej przeciętny! :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...