Dante878 Opublikowano 14 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2020 Hej jak w temacie szukam myszki która będzie mi słuzyła jako zastępcza do grania, nie chciałbym wydać więcej niż 150-200 zł. Dodatkowo przydałby się tez mikrofon powiedzmy tak do 100 zł jakby było coś wartego uwagi dorzucę parę zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisssuu Opublikowano 14 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2020 Ja kupiłem ostatnio Hiro Hydra i jestem zadowolony, myszka fajnie leży w dłoni, design spoko i klik ma przyjemny. Polecam przymierzyć się w sklepie, często w MediaMarkt są wystawione na ekspozycji. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dante878 Opublikowano 14 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2020 23 minuty temu, krisssuu napisał: Ja kupiłem ostatnio Hiro Hydra i jestem zadowolony, myszka fajnie leży w dłoni, design spoko i klik ma przyjemny. Polecam przymierzyć się w sklepie, często w MediaMarkt są wystawione na ekspozycji. o dzięki wygląda interesująco sprawdzę w najblizszych dniach, a mikrofon jakiś do polecenia masz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisssuu Opublikowano 16 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2020 W dniu 14.09.2020 o 21:08, Dante878 napisał: o dzięki wygląda interesująco sprawdzę w najblizszych dniach, a mikrofon jakiś do polecenia masz? Idąc za firmą, do której się przekonałem możesz spróbować Hiro Omili. Ja osobiście korzystam z Superlux e205u, jestem zadowolony - jednak kosztuje więcej niż 100 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dante878 Opublikowano 16 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2020 Byłem dziś poklikąc tą Hydrą, naprawdę fajna opcja dzięki!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CAMRE Opublikowano 23 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2020 Ewentualnie HIRO Pegasus, jak dla mnie sensor troszke gorszy ale za to w dloni lezej o wiele lepiej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ananas Opublikowano 24 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2020 Jeśli chodzi o mikrofon to jakość/cena powinien dać radę Redragon Seyfert, wszędzie ok stówki kosztuje https://www.ceneo.pl/95838340 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...