Zbychu1234 Opublikowano 14 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2020 Witam, w skrócie mój problem polega na tym, że przyszedł nowy komputer i juz pomijam fakt ze rx5700xt nie działał, nowy problem polega na tym że zintegrowana karta graficzna się nie załącza. Karta dedykowana wyciągnięta z pcie, hdmi podpięte do płyty głównej, bios był resetowany, obraz nie odpala z integry, procesor to i5 10400 a płyta asus prime-p z490, procek ma integre a płyta je obsługije. W biosie z takich opcji moge zmienic jedynie z czego ma byc wyswietlany w pierwszej kolejnosci obraz i jak ustawie cpu graphs to nic to nie zmienia, nie mam zadnych opcji typu igpu multi monitor itp itd. Na stronie asusa dla tej plyty i procka niby jest aktualizacja biosu ale chyba nie powinno miec znaczenia. Z góry dzięki za pomoc, po prostu nie wiem czy zwracać jednak caly komputer bo płyta może byc uszkodzona albo coś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...