Gość Opublikowano 14 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2020 W jaki sposób mogę wgrać filmik z youtube na pendrive Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_LynX_ Opublikowano 14 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2020 Np. dzięki "4k video downloader"Wysłane z mojego LG-H930 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysio Opublikowano 15 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2020 Są też różne wtyczki, np do Firefox, dzięki którym można pobierać multimedia z sieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ananas Opublikowano 16 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2020 Są też różne strony gdzie po prostu wklejasz link i możesz ściągnąć to albo jako filmik, albo mp3, chociaż nie wiem jak z utrzymaniem jakości. To już trzeba spróbować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2020 (edytowane) Mam windows 10 i nie umiem zgrać filmików dokumentalnych z youtube na pendrive Pomoc mile widziana Edytowane 17 Września 2020 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 17 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2020 Możesz do tego użyć wtyczek do przeglądarek albo innych stron np. pobieracz.net . Jak go używam w połączeniu z CDA i działa , nie wiem jak z YT czy Liveleak . Potem gotowe pliki mp4 wgrywasz na pendriva i gotowe . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_LynX_ Opublikowano 17 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2020 A użyłeś chociaż programu który podałem czy nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...