noshimek Opublikowano 15 Listopada Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 41 minut temu, Caleb napisał: Według danych zaczytanych przez HWMonitor, taktowanie CPU spada do 3500 MHz, natomiast nawet przy pełnym obciążeniu powinno trzymać w Ryzen 5 5600 jakieś 4300 MHz. Chyba, że to specyfika FurMarka że leci na 1 rdzeniu, a reszta odpoczywa. Zrób też testy Cinebench R24 MT i zobaczymy wynik. Nie wiem czy dobrze zrobiłem ten test. Pierwszy raz mam styczność z tym programem 6 minut temu, axsin302 napisał: Możesz robić testy ale ja obstawiam spadek na 12v gpu lini Jakie jest rozwiązanie tego problemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 15 Listopada Zgłoś Opublikowano 15 Listopada Wyniki w CB w normie, więc ten wątek możemy wykluczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noshimek Opublikowano 15 Listopada Zgłoś Opublikowano 15 Listopada Czy może to być wina zasilacza? Rozważam zakup mocniejszego 750W zasilacza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 15 Listopada Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 4 minuty temu, noshimek napisał: Jakie jest rozwiązanie tego problemu? Najprościej byłoby poprosić kogoś o sprawdzenie karty w swoim kompie, najlepiej jakby również miał Radeona, ewentualnie podmienić zasilacz i sprawdzić czy to pomoże. Moc samego zasilacza jaki posiadasz nie jest tutaj problem jeśli nic by mu nie dolegało. Taki zestaw nie bierze więcej jak 350-370 W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harth Opublikowano 14 Grudnia Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia (edytowane) usunięte (przeniosłem pytanie do działu z płytami głównymi) Edytowane 15 Grudnia przez Harth Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...