mostom Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Dziwnie zachowuje mie się dźwiękówka - wyłącza się dźwięk w trakcie oglądania filmu po jakimś czasie (koło godzinki). Wystarczy wyłączyć film i go od nowa włączyć (najechać na pozycję gdzie się skończył) i jest wsio o.k. Ale to nie jest rozwiązanie. Był podobny wątek ale tam się przywieszał komp (myszka wariowała) - u mnie wszystko działa jak ta lala - ale dźwięku jak nie ma tak nie ma. Możecie coś na to poradzić - spotkał się ktoś z tym problemem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 jest przyklejony temat o tej płycie głównej więc po jakiego ch.ja złamanego zakąłdasz osobny temat ??? tam spytaj, kolesie dobrze znają różne przypadłości tego modelu to najlepiej doradzą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Świeta prawda :!: Tylko forum zaśmiecasz ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostom Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 jest przyklejony temat o tej płycie głównej więc po jakiego ch.ja złamanego zakąłdasz osobny temat ??? tam spytaj, kolesie dobrze znają różne przypadłości tego modelu to najlepiej doradzą.Myślicie, że ktoś jeszcze zagląda do tego wątku - ja już przestałem - ileż można w jednym wątku pisać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 jest przyklejony temat o tej płycie głównej więc po jakiego ch.ja złamanego zakąłdasz osobny temat ??? tam spytaj, kolesie dobrze znają różne przypadłości tego modelu to najlepiej doradzą. Myślicie, że ktoś jeszcze zagląda do tego wątku - ja już przestałem - ileż można w jednym wątku pisać. Gościu nie rozwalaj mnie, po to zostały przyklejone te topici aby nie było dwadzieścia postów na dzień o tą samą płytę, a że nikt nie zagląda to już niestety nie mój problem, jak widzisz do tego postu też nikt nie zaglądnął kto mógłby dać Ci odpowiedź. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostom Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Gościu nie rozwalaj mnie, po to zostały przyklejone te topici aby nie było dwadzieścia postów na dzień o tą samą płytę, a że nikt nie zagląda to już niestety nie mój problem, jak widzisz do tego postu też nikt nie zaglądnął kto mógłby dać Ci odpowiedź.O.K. Zobaczymy jaki będzie odzew w tamtym wątku. Ale nie wszystkim chce się czytać tak długaśny wątek - mi to zajęło ze trzy dni. Niektórzy mają dany problem z jakąś tam płytą (potem go rozwiązali) a nie iteresuje ich cały ten długaśny wątek i wtedy nie odpowiedzą. A tutaj może ktoś zerknie w końcu i odpowie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...