Magda Opublikowano 28 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2020 Witam wszystkich i oczekiwałbym szczerej porady . Mianowicie czekam na zamówiona kartę RTX 3080 MSI Wentus oc . I stąd moje pytanko : Lepiej odwołać zamówienie ze względu na problemy z nowymi kartami , czy kupić i testować ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golinski Opublikowano 28 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2020 Ja kupiłem ver od GB gaming OC i przez chwile myślałem o rezygnacji ale jednak biorę, wszystko wskazuje na to że chodzi o sterownik, i to tylko gdy działa z win10, podobno na linuxie nie ma crashów w podobnych warunkach co na win10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda Opublikowano 28 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2020 No wszystko spoko ale kto gra na linuksie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golinski Opublikowano 28 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2020 19 minut temu, Magda napisał: No wszystko spoko ale kto gra na linuksie ? dziś wyszły nowe stery od Nvidi więc może już po problemie 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...