drapi131 Opublikowano 28 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2020 Witam kolegów od kilku lat mieszkając na tzn.zadupiu, czekałem na dobry internet i wreszcie nadeszła chwial kiedy podłączają mi światłowód o przepustowości 400 Mbit/s, nie chcąc obciążać was pytaniami w google wpisałem jaki dobry router xdsl do tej prędkości ale naprawde żadnej konkretnej odp nie otrzymałem i bardzo was prosze o poradę.Z routera będzie kożystać jakieś 7 użądzeń na raz max,wiadomo jak najlepszy zasięg wi-fi pożądany bo obecny livebox 2 to porażka, bardzo proszę o pomoc, bo do środy muszę posiadać router pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
umcacz Opublikowano 28 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2020 (edytowane) Może Archer C6 którego ma każdy, jego babcia i nawet jej pies. Konfiguruje się sam, można wpiąć kabelek i już od razu wifi śmiga. Anteny wyglądają groźnie ale zasięg 5GHz jest u mnie tylko troszeczkę lepszy niż z Compala od UPC. No albo https://www.x-kom.pl/p/461420-router-netgear-nighthawk-xr700-7200mb-s-a-b-g-n-ac-ad-2xusb.html Bo jak budżet nieograniczony to kto nam zabroni? Edytowane 28 Września 2020 przez umcacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drapi131 Opublikowano 28 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2020 hmm wolał by coś lepszego od c6 ale netgear to przesada tak max 700zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...