maleo77 Opublikowano 29 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2020 Witajcie, Obecnie używam logitech G203 prodigy i razer deathadder chroma i jestem bardzo zadowolony. Poszukuj obecnie myszki, która będzie bezprzewodowa i co najważniejsze będzie dobrze chodziła na dowolnej powierzchni (bez szkła, ale zwykłe drewno, stół itp). Kwota jaką mogę przeznaczyć to 250 zł - może być nawet używka - znajdzie się coś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saper11 Opublikowano 30 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2020 Może jeśli jesteś zadowolony z razera to może Basilisk X. Wygląda fajnie i funkcjonalnie. Myślę, że nie będzie jakiś strasznych problemów z pracą na nietypowych powierzchniach ? https://www.x-kom.pl/p/532476-myszka-bezprzewodowa-razer-basilisk-x-hyperspeed.html 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CAMRE Opublikowano 30 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2020 Za 300zł do lekkiej nego z tego co widze na aukcjach mozna wyrwac juz Logitecha G Pro ? Podobno najlepsza bezprzewodowa mysz, choc ja osobiscie nie lubie wgl bezprzewodowych to mam kilku znajomych ktorzy sobie bardzo chwala ta myche ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...