Szopen77 Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Witam wszyskich !! Jak w temacie napisałem mam problem z FIC-iem. Wszędzie pisze że ma odblokowany BIOS "na podkręcanie" mój egzemplarz po minimalnym przetaktowaniu zawiesza kompa :( Czy wymiana biosu pomoże. Nie wiem jaką mam wersje karte kupiłem 2 tygodnie temu . Może ktoś zarzuci mi na maila taki biosik co pozwala na kręcenie. Z góry dzięki. szopen77@02.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Jesli karta ma blokade to na probe podkrecania reaguje powrotem do ustawien defaultowych. Objaw raczej slabej zasilki, choc narazie sprawdz czy zainstalowanie sterow Omegi rozwiaze problem. www.omegacorner.com A biosy znajdziesz na www.sirius.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szopen77 Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 zasilacz mam anteca trupower 430. a karta dokładnie wraca do ustawień początkowych tylko ze przy okazji zwiesza jednorazowo system. Na omegach to samo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 zasilacz mam anteca trupower 430. a karta dokładnie wraca do ustawień początkowych tylko ze przy okazji zwiesza jednorazowo system. Na omegach to samo.Dziwne ze na omegach masz to samo :/ A czy przypadkiem nie masz zainstalowanych dwoch programow do krecenia karty? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szopen77 Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 nie jest tylko redlinker!! odnośnie tego biosu z siriusa to ten ma być :oC Bios 9500Pro Hynix 3.6ns chce sie tylko upewnić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dubelek Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 też miałem taki problem jak Ty (mam nadal ale inny i liczę na Ciebie Twin ;) ale zainstalowanie sterów Omegi rozwiązało go. Karta się kręciła dopóki... coś się zrąbało i komp się resetuje, zacina, zawiesza itp... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 nie jest tylko redlinker!! odnośnie tego biosu z siriusa to ten ma być :oC Bios 9500Pro Hynix 3.6ns chce sie tylko upewnićBios dopasuj do swoich pamieci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...