Milo Opublikowano 2 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2020 Witam, Może ktoś polecić jakiś dobry darmowy antyvirus, żeby nie raził non stop reklmamami i wykupeiniem wersji płatnej? Zawsze instalowałem avast, ale denerwuje mnie jego nagminne już namawianie co chwile do wersji płatnej. Może ktoś poleci coś lepszego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2020 Masz Windows 10 i Defender więc nie zaśmiecaj systemu innymi, zbędnymi antywirusami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2021 W dniu 3.10.2020 o 07:41, KonradRak napisał: Masz Windows 10 i Defender więc nie zaśmiecaj systemu innymi, zbędnymi antywirusami. Dokładnie, ile razy instalowałem jakiś z tych programów, zawsze coś się przypętało. Mam wrażenie, że one przyciągają wirusy a nie zapobiegają. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodyinformatyk Opublikowano 11 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2021 Jeżeli masz Windows 10, to defender. Jeżeli posiadasz starsze systemy to osobiście polecam Microsoft Security Essentials oraz HitmanPro (HitmanPro ma darmową wersje próbną w której nie musisz podawać danych karty kredytowej) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...