gjurecki Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 W tej chwili użytkuje MSI 6712 na KT400 + AMD Barton 2500+ + HIS ATI Radeon 9700 Pro + 512MB RAM noname + Vulcano 11, ale mam problemy ze stabilnością przy agpx8 3Dmark2003 i 2001 blokuje się i trzeba zresetować. Przy ustawieniu agpx4 idzie dobrze do drugiego testu w którym co ok sekunde na chwilę zatrzymuje obraz wynik (4650). Teraz do rzeczy, który sprzęt lepiej wybrać aby nie mieć problemów ze stabilnością. W pzrypadku NF7-S zostaje barton, a przy IS7-E 2,4 z HT. PS Może ktoś widział porównanie tych 2 platform. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 problem ze stabilnoscia pewnie wynika z twojego "namieszania" w systemie bądz biosie ps.niezle -nie oprzechodzi 3dmarka to nic nie bedę robił tylko zmienie platforme- BIG LOL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 :lol: - wgraj najnowszy BIOS - pobaw sie ustawieniami (BIOS i stery) - powgrywaj rozne wersje sterow - dla ATI i 4in1 - przeinstaluj system ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 ty zyjesz samymi testami ?? ze jak nie chce przejsc to juz nowa platforma ?? tak jak poprzednicy poradziłbym pogrzebac w ustawieniach i sterach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gjurecki Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Bardziej mi chodzi o stabilność, a 3dmarka zapuszczam jako jeden z testów stabilności. Co do sterowników to w biosie mam wszystko na default mógłbym spróbować podnieść zasilanie karty ale się boję, że ją uszkodzę. Aktualnie lecę na najnowszych sterach omega, przy sterownikach 4in1 musiałem wyłączyć agp 3,0 bo nawet na agpx4 były zwisy. Karta oczywiście nie była modowana kupywana listopad 2002. Wszystkie testy fabryczne przechodzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 wiesz - stawiam ze ci zasilka nie wyrabia... radek żre jak ogłupiały zwłaszcza jak mu się 3dmarka puści... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 sprobuj na innej lepszej zasilce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gjurecki Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Też tak myślałem i zmieniłem z codegena na chieftec HPC-360-302-DF ale dalej to samo dlataego skończyły mi się już pomysły i szukam innej platformy niż KT400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 A powiedz mi, po co ci AGP 8x ? :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 A powiedz mi, po co ci AGP 8x ? :-)zeby ładnie wygladało :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 A powiedz mi, po co ci AGP 8x ? :-)zeby ładnie wygladało :wink: Żeby można się było przed kolegami pochwalić :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...