Oli2009 Opublikowano 12 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2020 Witam Was serdecznie, Bardzo proszę o waszą pomoc, ponieważ po aktualizacji biosu do najnowszej wersji AA ( aktualizacje przeprowadziłem z poziomu Dragon Center). Cały proces przebiegł bezproblemowo, ale aktualizacja trochę namieszała w biosie i nie mogę wprowadzić zadnej wartości w pozycji CPU Ratio czy Ring Ratio. Nie widzę mozłiwości włączenia opcji fix mode..... Na mojej poprzedniej płycie MSI Z390 Gaming Plus po update biosu wszystko normalnie ogarnąłem, teraz na EDGE, nie bardzo wiem co jest grane. Dodatkowo zauważyłem że mam ustawiony BIOS MODE : CSM a wcześniej było UEFI/Legacy, tego też nie potrafię zmienić.... Bardzo proszę o pomoc w rozwiązaniu mojego problemu. Z góry bardzo dziękuję. Pozdrawiam Art. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oli2009 Opublikowano 12 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2020 Już znalazłem wystarczy z numerycznej klawisz + i - temat do zamknięcia 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...