mistrzwujo Opublikowano 18 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2020 (edytowane) Od wczoraj niektóre grafiki wyświetlają mi się w ten sposób. Czy wiecie co może być tego przyczyną? Kacper Edytowane 18 Października 2020 przez mistrzwujo Literówka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roar.RAR Opublikowano 19 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2020 Podłączyć zewnętrzny monitor. Jak na monitorze będą się dalej wyświetlać takie krzaki, to znaczy, że karta pada. Ale mnie się wydaje, że to jest problem z matrycą. Bez podłączenia monitora, nie dowiesz się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzwujo Opublikowano 19 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2020 Podłączyłem zewnętrzy monitor, problem niestety pozostał. Jak myślisz, problem jest z dedykowaną kartą(GTX 1050Ti) czy ze zintegrowaną? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stever Opublikowano 20 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2020 Raczej z zintegrowaną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...