L.Viadro Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Kiedy uruchamiam kompa i w końcu pojawia sie pulpit to na nic nie moge kliknąć... tak jakby pulpit był nieaktywny po prostu nic nie da sie zrobić, dopiero jak nacisne ctrl+alt+del i pojawia sie menager zadań to klikam na X żeby go zamknąć i dopiero pulpit staje sie aktywny (znaczy moge klikac na ikonki itd) Czy ktoś wie w czym tkwi problem? używam Win XP Pro bez SP1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 reinstalka->sp1->stery do chipsetu->inne stery Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocky Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Heh w kazdym temacie mozna by powiedziec "format C:" :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Viadro Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Hmmm... ja już robiłem format i nic. Myślałem ze po zmianie sprzętu z Athlona na P4 problem zniknie ale sie myliłem. Dlatego podejrzewam ze to coś z twardzielem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lockhed Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Hmmm... ja już robiłem format i nic. Myślałem ze po zmianie sprzętu z Athlona na P4 problem zniknie ale sie myliłem. Dlatego podejrzewam ze to coś z twardzielem... Sorry ale zmieniles sprzet z Athlona na P4 bo wieszal Ci sie windows ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 no to niezly LOL :) to racze jakis prblem systemowy albo np pamiatki moze stery do chipa sa jakies nie ten teges? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...