adramel Opublikowano 22 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2020 Wymieniłem bebechy kompa. Mam kartę WiFi D-link DWA 171 rev C. Po zainstalowaniu sterownika karta widzi bardzo mało sieci bezprzewodowych. Na starym kopie było ich dużo więcej, no i była moja sieć 5GHz. Teraz widzi tylko moją sieć w 2.4GHz. Co można zrobić by uzyskać pełną listę sieci, także tych 5GHz? Telefon oczywiście widzi właściwą sieć. Sterownik windowsa zastąpiłem sterownikiem producenta, oryginalnym który był na pamięci USB karty a teraz najnowszym ze strony dlinka. Próbowałem przełączać w różne porty USB, teraz jest od frontu obudowy. Czy coś może mi ograniczać ilość wyświetlanych sieci WiFi? Bo mam 2 sieci WiFi w 2.4GHz a tylko jedną widać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adramel Opublikowano 24 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2020 Nikt nie ma żadnych pomysłów co może ograniczać widoczną listę sieci WiFi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...