Sluchawka07 Opublikowano 26 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2020 Witam! Dzisiaj po obejrzeniu filmu postanowiłem obejrzeć zdjęcia z wakacji które były na pendrive. Włożyłem pendrive i pojawił się czarny ekran i napis input not support, ale muzyka dalej grała w tle. Proszę o pomoc, co mam zrobić w tej sytuacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owside Opublikowano 27 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2020 (edytowane) Do czego włożyłeś ten pendrive ? monitor bezpośrednio, TV ? czy PC ? Jeśli do pierwszych dwóch to zdaje się, że format w jakim są zdjęcia/filmiki nie są obsługiwane przez twój model. Jeśli do PC potrzebujemy więcej szczegółów jak na przykład: w jakim formacie są zdjęcia/filmy, co zrobiłeś, że muzyka gra a obrazu nie ma etc Edytowane 27 Października 2020 przez owside literówka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...