MarkPL Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Jak w temacie - niechciałbym kupic jakiego "syfka" , jakie są oznaczenia dobrze kręcących sie procków ?? i gdzie kupic :) ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Jak w temacie - niechciałbym kupic jakiego "syfka" , jakie są oznaczenia dobrze kręcących sie procków ?? i gdzie kupic :) ?? Ja na allegro swojego athlona kupiłem od kolesia o ksywie "krostry" - poszukaj na allegro. Jestem z procka zadowolony Może on ma i Bartony Chyba na tym forum był temat od kogo warto kupować na allegro selekcjonowane procki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lockhed Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Jak w temacie - niechciałbym kupic jakiego "syfka" , jakie są oznaczenia dobrze kręcących sie procków ?? i gdzie kupic :) ?? Ja na allegro swojego athlona kupiłem od kolesia o ksywie "krostry" - poszukaj na allegro. Jestem z procka zadowolony Może on ma i Bartony Chyba na tym forum był temat od kogo warto kupować na allegro selekcjonowane procki Krostry ma dobre procki. Sam kupilem od niego Bartona - przesylka byla u mnie nastepnego dnia po wyslaniu kasy. Koles sprawdzony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...