JeroG Opublikowano 31 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2020 (edytowane) Cześć kupiłem nowy monitor Acer KG251QJ 24.5 cali, 165Hz lecz w opcjach w sterach i opcjach monitora mam pokazane 60Hz i nie wiem jak to zmienić. opcje monitora są ubogie nie znalazłem tam zmiany częstotliwości odświeżania a nawet czasu reakcji, może mi ktoś podpowiedzieć jak to zrobić, i podłączone mam poprzez display port normalnie do karty Edytowane 31 Października 2020 przez JeroG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackops73 Opublikowano 31 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2020 Prawym przyciskiem myszki na pulpit ustawienia ekranu-zaawansowane ustawienia wyświetlania-wyświetl właściwosci karty dla wyświetlacz 1(moze byc inaczej podpisane) Następnie przejsc w zakładkę monitor i ustawić tak jak ma być 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysio Opublikowano 31 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2020 A do monitora nie było dołączonego oprogramowania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeroG Opublikowano 31 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2020 13 minut temu, blackops73 napisał: Prawym przyciskiem myszki na pulpit ustawienia ekranu-zaawansowane ustawienia wyświetlania-wyświetl właściwosci karty dla wyświetlacz 1(moze byc inaczej podpisane) Następnie przejsc w zakładkę monitor i ustawić tak jak ma być dziekuje bardzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...