reett Opublikowano 2 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2020 Co wymienić ze sprzętu żeby płynnie działał Warzone ? bo szału dostaję jak tnie podczas starcia, wymagania tej gry wydają się spełnione. Gram na minimalnych ustawieniach wszystko jest na OFF Karta- MSI rx470 4gb , Intel® Core™ i5-6500 Pamięć- G.Skill Aegis DDR4, 2x8GB, 3000MHz Płyta - asrock H110M-HDV Monitor MSI Optix MAG241C światłowód 500mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 2 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2020 Przy tej płycie i procku ram chodzi na 2133 mhz ale to nie powinno być problemem . Masz SSD czy tylko HDD ? Temperatury w porządku , procek czy karta się nie grzeją ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reett Opublikowano 2 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2020 8 minut temu, reyden napisał: @reyden ssd mam na win 10 warzone jest na hdd i tylko on, nic wiecej nie mam, świeżo po formacie.Co do ramu to wiem ze nie bedzie taktował więcej, temperatury wydają się okey nie zauwazyłem skoków itp... a pojawiają się ściny cały czas dev error podczas grania ? nie wiem co robić.. coś mam podesłać itp? pomoż proszę... chce grać na 144hz w miare przyzwoicie... Cytat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reett Opublikowano 2 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2020 @reyden ssd mam na win 10 warzone jest na hdd i tylko on, nic wiecej nie mam, świeżo po formacie.Co do ramu to wiem ze nie bedzie taktował więcej, temperatury wydają się okey nie zauwazyłem skoków itp... a pojawiają się ściny cały czas dev error podczas grania ? nie wiem co robić.. coś mam podesłać itp? pomoż proszę... chce grać na 144hz w miare przyzwoicie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2020 (edytowane) jaki ssdek? [czy to jakis mały] postaw na nim grę https://www.google.com/search?q=dev error troche tego wyskoczyło https://pl.androidhow.eu/jak/jak-naprawic-blad-call-of-duty-warzone-dev-6036-pc/ ??? Edytowane 2 Listopada 2020 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reett Opublikowano 2 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2020 Godzinę temu, rajtrasink napisał: jaki ssdek? [czy to jakis mały] postaw na nim grę https://www.google.com/search?q=dev error troche tego wyskoczyło https://pl.androidhow.eu/jak/jak-naprawic-blad-call-of-duty-warzone-dev-6036-pc/ ??? Nie no szukałem odpowiedzi na ten temat inaczej bym tu nie pisał o sprzęt ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reett Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2020 54 minuty temu, jack78 napisał: Czegoś tu nie kapuję. Jakie ty masz priorytety?? niskie detale Ci nie przeszkadzają, ale musisz mieć 144Hz?? Gram na minimalnych bo inaczej wszystkie się tnie w pierony, myślisz ze wybrałem detale przez widzi mi się? Chce grać płynnie i mieć 144hz dlatego tez pytam co zrobić ze sprzętem by to uzyskać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrcszyman Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2020 (edytowane) ja bym stawiał procek, to 4 rdzenie 4 wątki - w rozgrywce sieciowej będzie klękać, tak jak w battlefieldach. edit. Choć może niekoniecznie - poczytałbym: https://www.google.com/search?sxsrf=ALeKk00bYP8notgmuFSPCinevccf2L86eA%3A1604429946559&ei=eqihX6nHIeSsrgTB8KSQDw&q=COD+Warzone+FIX+Stutter+CPU&oq=COD+Warzone+FIX+Stutter+CPU&gs_lcp=CgZwc3ktYWIQAzoECAAQR1DnEFiJE2DkF2gAcAJ4AIABb4gB3AGSAQMwLjKYAQCgAQGqAQdnd3Mtd2l6yAEIwAEB&sclient=psy-ab&ved=0ahUKEwip7J-oh-fsAhVklosKHUE4CfIQ4dUDCA0&uact=5 Edytowane 3 Listopada 2020 przez mrcszyman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reett Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2020 Ktoś pomoże coś sensownego? Ludzie wrzucają poradniki które sprawdzałem tysiąc razy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voxcordi Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2020 CPU na 6700 GPU na 1660 Super. ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reett Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2020 1 godzinę temu, voxcordi napisał: CPU na 6700 GPU na 1660 Super. ? A coś z ryska? Np 3600? I nowa płyta? Czy lepiej szukac coś na socket 1151? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...