mr.fiszz Opublikowano 2 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2020 Witam, Chciałbym sie poradzić odnośnie czesci do komputera, a mianowicie. Wczoraj pojawił się zestaw na listopad, a mam świadomosc tego, ze te zestawy polecane są dla graczy, a ja takim graczem NIE jestem. Zainteresowany jestem zestawem za 2100, z tym, że zamienilbym grafike na slabsza, dlatego ze jedynym obciazeniem dla grafiki bedzie emulator androida: bluestack na win10, reszta to przegladarka, poczta, multimedia i to raczej wszystko. Jakieś porady, sugestie? intel core i3 crucial bx500 silentium 350W gskill 2x4GB zostaja karta graficzna i plyta główna. Pytanie jest też czy warto kupowac teraz czy poczekac jeszcze te kilka dni?? Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roar.RAR Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2020 W tym budżecie w przeciągu miesiąca nie wiele się zmieni. Kartę to możesz i nawet używanego rx470/570 kupić (300-450zł), płytę możesz brać b460 i później będziesz mógł śmiało np i5 zapakować. https://www.x-kom.pl/p/564402-plyta-glowna-socket-1200-asrock-b460-phantom-gaming-4.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.fiszz Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2020 Dzięki. Co powiecie na taki zestaw: intel core i3 10100F asrock b450m msi radeon rx 550 patriot viper 2x4GB crucial bx500 silentium e2 350W Wychodzi jakies 1500zl. Pytanie mam tylko o plyte glowna, czy podpasuje do reszty i jaka obudowe do tego zestawu. Dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...