Makumba_Ska Opublikowano 6 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2020 (edytowane) Witam. Pojawił mi się problem z moim telefonem , a mianowicie nie mogę wysunąć paska stanu , tylko kawałek (jak na zdjęciu) dalej nie idzie , a powinny być opcje niżej typu wifi , bluetooth itp.. , problem pojawił się samoczynnie.. , proszę o pomoc . P.S: Powiadomienia się pokazują poniżej paska jasności typu nowy sms , czy z innych aplikacji , brakuje opcji typu wifi itp , które zawsze były na miejscu poniżej paska jasności.. wygląda to tak jakby pasek się wysuwał , ale bez opcji , gdy kliknę ten ołówek z kreską z góry to pojawiają mi się te opcje co były , ale mogę tylko albo je usunąć albo dodać ewentualnie poprzesuwać w inne miejsce.. Edytowane 6 Listopada 2020 przez Makumba_Ska Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makumba_Ska Opublikowano 6 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2020 Rozkminiłem , ogólnie nie wiem co się stało , że wywaliło mi z pasku wszystkie opcje , ale żeby je przywrócić wystarczy przytrzymać daną ikonę (jak jest na screenie napisane) i przeciągnąć wyżej pod kreskę i tyle , pozrdrawiam można zamknąć . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...