Kapiszon10 Opublikowano 6 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2020 Planuję zakup kompa do gier z ryzenem 5900X Prosiłbym o pomoc w dobraniu dobrej płyty głównej (z wifi i dobrą kartą dźwiękową) oraz chłodzenia do proca. Odnośnie chłodzenia to myślałem nad wodnym aio (zawsze miałem wielkie klocki powietrzne) ale nie mam w tym żadnego doświadczenia. Powiem tylko że bardzo NIE podobają mi się corsairy rgb z uwagi na ich (w moim guście) paskudne logo. Interesuje mnie najwyższa wydajność i raczej łatwy montaż. RGB byłoby plusem ale nie jest wymagane. Buda z oknem, najlepiej nie jakaś mała (kwestia temperatur i pomieszczenia wszystkiego) Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 7 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2020 Phanteks P500A + Arctic Liquid Freezer II 280 lub 360. Mobo np. MSI X570 Tomahawk. Fajnie kolorystycznie komponuje się mobo z chłodzeniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...