Skocz do zawartości
CyraxFX

Problem z klawiatura .

Rekomendowane odpowiedzi

Otóz dziwna rzecz sie dzieje bo np w wordzie moge pisac

ś ę ą ITP wiecie o co chodzi (musialem te literki wkleic z worda bo nie moge ich pisac w necie i na forum ).Myslalem ze to co[ z kodowaniem strone , jednak albo ze jest przestawiony jezyk tez nie (polski programisty). :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaki system?

I co sie pojawia na pasku języka? Bo pasek języka upierdliwie potrafi sobie zapamiętać ustawienie języka dla aplikacji i potem automatycznie przywracać (ku utrapieniu użyszkodnika).

Wojtek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Popatrz jakie masz programy działające w tle (Power Strip???). Często jest tak, że niektóre programy mają skróty klawiszowe i niektóre polskie litery nie wszędzie działają. Mi właśnie kiedyś bruździł Power Strip (trzeba tam jakąś opcję wyłączyć).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a moze masz wirka? slyszalem ze jest jakis rosyjski co podmienia literki, ale to tylko taka sugestia :-) mozesz tez sprawdzic czy nie masz jakiegos softu co by korzystal ze skrotow klawiszowych np ALT + S tak jak powerstrip z tym ze to bys chyba zauwazyl bo on zmienial rozdzielczosc na standard w tym przypadku. Ale moze to byc inny program podobny ktorego dzialania nie widac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam też podobny problem na Win98. Po kilku minutach gdy nawijam na GG nie moge uzywać ą ę ć ś ł itp. Gdy je próbuje wpisać rozlega się tylko dong a litera nie pojawia się. Następuje to zwykle po kilku minutach. Do GG ma zainstalowany też PowerGG, ale przed intalacją też był ten problem. Co z tym fantem począć :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eeee? To dopiero teraz mówisz, że masz jakiś dodatkowy soft do klawiatury???

Wywal go, wywal stery i niech Winda sama sobie wykryje urządzenie.

Ja kiedyś żadnej giercy nie mogłem odpalić po zainstalowaniu oprogramowania MediaTecha...

Wojtek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mowie teraz dopiero bo jak byBy niezinstalowane stery

to byBo to samo wiec je zainstalowalem.

napewno to nie wirus.

a klawa medi-techu , ma 40 dodtkowych przycisków i dlatego cos sie chyba chrzaani , ale czemu ó dziaBa a ninne nie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Działa , dzieki wszystkim za pomoc

stery były zwalone. śśśśćććłłłłłłłżżźźźźźźęęęąąąąąąaDziała , dzieki wszystkim za pomoc

stery były zwalone. śśśśćććłłłłłłłżżźźźźźźęęęąąąąąąa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Działa , dzieki wszystkim za pomoc

stery były zwalone. śśśśćććłłłłłłłżżźźźźźźęęęąąąąąąaDziała , dzieki wszystkim za pomoc

stery były zwalone. śśśśćććłłłłłłłżżźźźźźźęęęąąąąąąa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co z moim problemem? Ma ktoś jakiś pomysł? Właśnie teraz siedze na GG i po godzinie nawijania znowu nie można wpisywać polskich liter. Nie mam żadnego softu do klawiatury, wirus tez odpada gdyż cały czas chodzi w tle Norton AntiVirus 2002.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ragnor jestem z toba znowu mi sie s<span style="color:red;">[ciach!]</span>lilo.

Zainstaluj tlena i zobacz czy tam tez sie to zdarza.

Moze mi kto[ powiedziec jakie macie kodowanie strony w xp.

(prawy przycisk kodowanie ......)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ragnor jestem z toba znowu mi sie s<span style="color:red;">[ciach!]</span>lilo.

Zainstaluj tlena i zobacz czy tam tez sie to zdarza.

Moze mi kto[ powiedziec jakie macie kodowanie strony w  xp.

(prawy przycisk kodowanie ......)

EUROPA ŚRODKOWA ( ISO)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...