Ludwic 1 Report post Posted November 8, 2020 Witam, poszukuję telefonu do 1000 zł. Po przejrzeniu rynku zastanawiam się nad 3 modelami: Xaomi X3 NFC, Oppo realme 7, Oppo A91. W dwóch pierwszych przypadkach czekam na promocję. Doradźcie proszę, który model wybrać. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jacksster 0 Report post Posted November 17, 2020 Poco X3 podobno ma wiele błędów, które warto zaznaczyć mogą zostać rozwiązane poprawkami bo są to softwerowe bugi. Relame 7 jest zdecydowanie najlepszy, ale... Oppo A91 ma Amoled :D. Ciężka decyzja zależy na czym Tobie zależy. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kamyk23343 10 Report post Posted November 17, 2020 W swoim posiadaniu mam Smartfon XIAOMI Redmi Note 9S 4/64GB Biały i z czystym sumieniem mogę polecić ten telefon. Nie zacina się, szybko wczytuje aplikacje, z ładowaniem też jest ok. Jestem maniaczką robienia zdjęć, tak i też aparat musi mój „gadżet” mieć dobry, a tutaj jestem zadowolona jak na taką cenę. Quote Share this post Link to post Share on other sites
paw1lber 1 Report post Posted December 1, 2020 Podobno średnio z tym aparatem w note 9s do tysiaka wyrwie się znacznie lepsze opcje. Note 9 pro będzie dużo lepszym wyborem. Ale zdecydowanie w przedziale do tysiaka POCO x3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Breaky83 56 Report post Posted December 1, 2020 Autor założył niepotrzebnie dwa tematy , myślę, że już skorzystał z promocji i zakupił ten tutaj model na promocji był za 999 zł: Pozdrawiam 🙂 Quote Share this post Link to post Share on other sites